Paneelisovellus - App Store ja Google Play

Kun lataat sovelluksen, saat kertakäyttöisen koodin sähköpostiisi, jonka olet rekisteröinyt paneelissa. Kertakäyttökoodia käytetään vahvistamaan, että olet paneelin jäsen.

Koodi lähetetään heti, mutta toisinaan se voi kestää jopa 24 tuntia.

Pyrimme ohjelmoimaan kaikki kyselymme sovellukseen sopiviksi. Aivan kaikki kyselyt eivät kuitenkaan toimi sovelluksessa kysymystyypin tai oheismateriaalin vuoksi. Siksi lähetämme tutkimuskutsuja myös sähköpostiin.