Mikä on nopeusmittari, jonka näen kyselyn alussa?

Nopeusmittari näyttää, kuinka aktiivinen olet tässä kuussa. Jos esimerkiksi vastaat kaikkiin tutkimuksiin yhdessä kuussa, aktivisuustasosi on 100 %. Tästä ansaitset 10 000 tähteä. Korkean aktiivisuustason ylläpitäminen on nopein tapa kerätä tähtiä ja nostaa tasoasi. Myös 50 %:n ja 75 %:n aktiivisuustaso palkitaan, mutta pienemmällä määrällä tähtiä. Tietoja tähdistä ja eri tasoista löytyy "Kanta-asiakasohjelman" -sivulta.

Joissakin tapauksissa aktiivisuustason laskeminen vaihtelee. Näin tapahtuu esimerkiksi, jos aloitat kyselyn syyskuun alussa, mutta kutsu lähetettiin elokuun lopussa. Tämä kysely otetaan huomioon elokuun aktiivisuustasossasi.