Hva er merker?

Som en del av lojalitetsprogrammet kan du samle merker for å minnes prestasjonene dine som medlem. Merker er tilgjengelig fra sølvnivå og oppover. Alle merker er knyttet til handlinger du gjør som medlem, som for eksempel å gi en donasjon. Bare handlinger som utføres når et spesifikt merke er tilgjengelig for deg, vil telle for å oppnå det merket. Hvis du for eksempel gir en donasjon før donasjonsmerket er synlig, må du fortsatt gi en ny donasjon når merket er tilgjengelig for deg for å få donasjonsmerket.