Hvem kan bli medlem av Norstatpanelet?

Deltakelse i Norstatpanel er kun mulig etter invitasjon. Årsaken til dette er at vi ønsker å opprettholde den kvalitet og de retningslinjer som er satt for panelet. Her har vi også en del rent metodiske hensyn som må tas.

E-postlister, nyhetsbrev og nettannonsering på anerkjente nettsteder gir spesifikke kriterier, slik at vi kan velge akkurat de medlemmene vi trenger.

Vennligst forstå at vi ikke kan godta søknaden fra alle interesserte personer. Ytterligere vilkår for å delta i Norstatpanel er:- du må være minst 15 år gammel.