Hvordan verver jeg venner?

Fra tid til annen gir vi våre medlemmer muligheten til å rekruttere nye medlemmer til Norstatpanelet. Dette skjer vanligvis en eller to ganger i året.

Vi gir deg beskjed på e-post og du vil se et banner på Norstatpanels hjemmeside neste gang vi kjører en Verv en venn - kampanje. Som en del av en slik kampanje har du muligheten til å tjene Norstatmynter for hvert rekruttert medlem som registrerer seg, som du videre kan bruke i Norstatbutikken.