Hvorfor blir jeg ofte spurt om personinformasjonen min (alder, kjønn osv.)?

I selve undersøkelsene vil du vanligvis bli spurt på nytt om alder, kjønn, bosted, eventuelt inntekt osv. Dette hjelper på den ene siden med identifisering, slik at vi vet at personen som fyller ut undersøkelsen er samme person som registrerte seg hos oss. På den annen side kan vi kun bruke dataene du har lagt inn i profilen din til å velge spørreundersøkelser og kan ikke gi dem videre til våre kunder.